Luk

Terms & Conditions

Købsvilkår

Ved handel på www.timetrasher.com, er du forpligtet til at overholde følgende handelsbetingelser.

 

For at handle på www.timetrasher.com skal du mindst være 18 år. Er man mindreårig kræves der tilladelse fra værge. Ved en evt. twist følger timetrasher.com forbrugerombudsnævnets anbefalinger.

 

Sikkerhed

Alt persondata vil blive behandlet i henhold til persondatalovgivningen.

 

Når du handler hos timetrasher.com accepterer du, at timetrasher.com opbevarer og anvender oplysninger om dine køb, samt de kontaktoplysninger du op giver. Oplysningerne opbevares og anvendes for at gøre os i stand til at opfylde vores forpligtigelser overfor dig, samt for at vi bedre kan tilfredsstille dine behov som kunde og give dig bedre service.

 

Time Trasher forbeholder sig retten til at ophæve et køb, hvis bedrageri mistænkes eller hvis handelsbetingelserne ikke bliver overholdt. Bedrageri politianmeldes.

 

Betalings og kortoplysninger bliver transmitteret via sikre SSL encryption og vil derfor ikke blive gemt.

 

Vi anvender SSL (Secure Socket Layer) som er en protokol for sikker overføring af data via internettet. (eller andre netværk). Virksomheden Netscape Communications har opfundet og udviklet SSL – protokollen som nu er blevet industrialiseret.

 

En protokol er et sæt regler og procedurer om hvordan informationen skal behandles. SSL protokollen behandler data på flere forskellige måder og ”kaster rundt” på informationen. Dette gøres for at informationen skal være ulæselig under overføringen mellem to computere. Denne ”kasten rundt på” kaldes kryptering. Når data så kommer til modtageren sørger SSL for at sætte dataene rigtig sammen igen, laver en kontrol på at afsenderen er korrekt (server authentication) og kontrollerer desuden at dataene ikke er blevet forandret under overføringen.(Message Integrity).

 

SSL anvender digital certifikat for at kontrollere afsenderen, modtager eller begge. Et digitalt certifikat er det værktøj som bruges til at koble informationen om et individ eller en organisation til en så kaldt ”public key” med 2 formål:

  • Alle SSL certifikater til Internettet håndteres af virksomheder som er certificerede certifikatskabere. Dette medfører også at SSL certifikater er unikke og korrekt udførte. Alle som ansøger om et SSL certifikat må bevise sin egen eller virksomheds identitet, for at få lov til at købe et CCL certifikat.
  • For konsumenter er det eneste krav, at de har en weblæser som kan klare SSL, hvilket de to mest anvendte weblæsere Internet Explorer og Firefox har kunnet de sidste mange versioner. Desuden kræves det at SSL er slået til i indstillingerne i weblæseren.

 

Betalingsvilkår

Moms på 25 % indgår i alle priser. Ingen afgifter tilkommer foruden dem som står på varelisten, når du gennemføre dit køb. Du har mulighed,  for at vælge hvilken betalingsmetode som passer dig bedst. Vi tilbyder 2 forskellige måder, at betale dit køb, -Kortbetaling og via din PayPal-konto.

 

Kortbetaling

Der kan betales med VISA/Dankort, VISA-kort, VISA Elektron og MasterCard. Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK). Alle priser på web-adressen er angivet inkl. moms.

 

Der er ingen gebyrer for betaling med kreditkort.

 

Vælger du at betale med kreditkort, er der ikke andre ekstra afgifter undtaget fragtafgiften.

 

PayPal

Betal hurtigere og mere sikkert ved at anvende PayPal. Du kan vælge, at finansiere din betaling fra din PayPal-saldo eller via et betalingskort der er kædet sammen med din PayPal-konto. For mere information gå til www.paypal.dk 

 

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer anses for sket, når forsendelsen er udleveret til køber. Alle bestillinger sendes som maxibrev med Coolrunner. Varerne sendes normalt indenfor 3-8 hverdage efter modtaget ordre. Hvis pakken ved modtagelsen viser tegn på opbrud og eller skade, skal dette straks ved modtagelsen, oplyses til Coolrunner.

 

Fragtpriser

Fragtomkostningerne er DKK 59 ved omdeling og uden omdeling er prisen DKK 39. Prisen er den samme uanset størrelse og vægt. Vi fragter gratis, ved køb af vare for over DKK 500. Vi leverer p.t. ikke til udlandet incl. Færøerne og Grønland.

 

Uafhentede pakker

-Kun ved valg af afhentning af ordre på posthus.

Hvis du ikke har hentet din ordre og vi får pakken tilbage fra posten, forbeholder vi os retten til at debitere dig for samtlige omkostninger der er opstået i forbindelse med en sådan retur + håndteringsomkostning på totalt DKK 149. Hvis du har haft mere end 3 uafhentede pakker bliver vil du blive afvist ved fremtidige køb. Betalingsvilkår på 30 dage. Ved forsinket betaling tilkommer en påmindelsesafgift på DKK 50 –samt rente og evt. inkassoomkostninger. Hvis du har fortrudt dit køb når pakken er blevet sendt fra os, skal du hente pakken på posthuset og sende den tilbage til os. Hvis pakken ikke hentes bliver den registreret som uafhentet og debiteres derefter.

 

Forbehold

Der tages forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.  

 

Har du nogle spørgsmål omkring disse vilkår er du velkommen til at kontakte os her.